BTC Embedded Systems actualizează Laboratorul de Proiectare Software al DCTI

  Data
February 11th, 2020
  Autor
B528A Software Design Lab

Compania BTC Embedded Systems și subsidiara sa, BTC Embedded Systems România, au reechipat complet laboratorul de Proiectare Software (B528a) cu 20 de calculatoare noi de ultimă generație (Intel i7 - 9700, 16 GB RAM, 256 GB SSD, Monitor 21.5’').

Înțelegând necesitatea de continuă îmbunătățire a sistemului educațional pentru generațiile viitoare de ingineri software, BTC Embedded Systems a oferit de asemenea 20 de licențe pentru unul dintre produsele sale principale pentru a sprijini pregătirea studenților noștrii în domeniul verificării, validării și estimării calității programelor.

BTC Embedded Systems este o companie germană cu sediul în Oldenburg. În produsele dezvoltate, compania utilizează tehnici matematice puternice pentru a spijini verificarea formală, generarea automată de teste și multe alte activități legate de producția de software încorporat. Compania e reprezentată global având birouri în Berlin, Tokyo, Nahoya, Shanghai, Detroit și Paris. În 2015, compania a deschis un birou de dezvoltare și în Timisoara (BTC Embedded Systems Romania).