Sesiunea de comunicări pentru aplicații mobile SCMUPT 2021

  Data şi ora
19 Jan. 2021 - 17:00 la 23:00
  Locaţia
online

scmupt

SCMUPT este o competiție dedicată aplicațiilor mobile, și este în continuă creștere, ajunsă la a 9-a ediție. Evenimentul a fost conceput pentru studenții de la Automatică și Calculatoare (AC) din cadrul Universității Politehnica Timișoara. Competiția se organizează anual în sesiunea de iarnă, în decursul lunii ianuarie, și își propune ca țintă mult mai largă să crească și să-i atragă pe tinerii pasionați de programarea mobile, atât din Timișoara, cât și la nivel național. 

Competiția nu caută să impună un anumit nivel de dificultate sau complexitate al proiectelor, ci cauta idei valoroase. Ce am învățat este că ideile bune se pot ascunde de multe ori în spatele unor aplicații rudimentare, la prima vedere. Anul acesta organizăm competiția în două secțiuni, având criterii de jurizare și clasamente diferite: Utility & Lifestyle Apps și Community & Entertainment Apps. 

 La fel ca în ultimii ani, suntem onorați să colaborăm cu Timișoara Mobile Development Group, Banat IT Association și ARIES-TM. Evenimentul nostru va fi mai vizibil comunității locale, avându-i spectatori pe toți cei interesați de domeniul mobile: profesioniști, antreprenori, studenți pasionați, elevi curioși, și nu numai. Evenimentul este disponibil și pe Meetup și Facebook.

Pentru mai multe detalii despre participanți și juriu, accesați pagina 

https://sites.google.com/site/alexandrutopirceanu/projects/scmupt2021