Compania VISMA sponsorizează laboratorul de Inteligenţă Artificială al DCTI

  Data
October 10th, 2016

Dorind să contribuie la pregătirea profesională de cel mai înalt nivel a viitoarelor generaţii de studenţi IT, VISMA Software sponzorizează reabilitarea şi dotarea completă a laboratorului de Inteligenţă Artificială a departamentului.

Reabilitarea a început de la designul încăperii şi mobilierul nou, cu influenţe scandinave. Laboratorul a fost de asemenea dotat cu echipamente noi, incluzând 18 staţii de lucru performante, un server şi sistem de video proiecţie.

VISMA este o companie leader pe piaţa din Europa în dezvoltarea de programe pentru automatizarea şi gestionarea proceselor de afaceri în cadrul întreprinderilor. Compania are o expertiză puternică pe produsele de gestiune ERP, acoperind o gamă largă de clienţi, de la intreprinderile mici până la cele foarte mari. De asemenea, portofoliul companiei mai cuprinde produse complementare necesare în mediul de afaceri ca de exemplu POS, CRM, produse bancare, plăţi on-line, magazine on-line, telefonie mobilă. Cele mai multe din aceste produse s-au conceput prin utilizarea platformei de dezvoltare Microsoft.

Începând cu 20 Octombrie, 2016, studenţii sunt invitaţi să-şi mărească bagajul de cunoştinţe şi abilităţi folosind noile dotări ale laboratorului de Inteligenţă Artificială al DCTI.