Compania VISMA sponsorizează laboratorul de Elemente de Grafică pe Calculator

  Data
November 1st, 2017

VISMA continuă seria de sponsorizări în cadrul Departamentului de Calculatoare și Tehnologia Informației prin modernizarea completă a laboratorului de Elemente de Grafică pe Calculator. Colaborarea cu VISMA a început de acum câțiva ani, anul trecut fiind modernizat laboratorul de Inteligență Artificială.

Laboratorul de Elemente de Grafică pe Calculator a fost complet renovat și dotat cu 18 stații de lucru, toate nou achizitionate. Începând cu 01 noiembrie 2017, studenții pot folosi noul laborator împreună cu dotările acestuia.

VISMA este o companie leader pe piata din Europa in dezvoltarea de programe pentru automatizarea si gestionarea proceselor de afaceri in cadrul intreprinderilor. Compania are o expertiza puternica pe produsele de gestiune ERP, acoperind o gama larga de clienti, de la intreprinderile mici pana la cele foarte mari. De asemenea, portofoliul nostru mai cuprinde produse complementare necesare in mediul de afaceri ca de exemplu POS, CRM, produse bancare, plati on-line, magazine on-line, telefonie mobila. Cele mai multe din aceste produse s-au conceput prin utilizarea platformei de dezvoltare Microsoft.

DCTI_VISMA_CGlab3.jpg DCTI_VISMA_CGlab1.jpg