SCSS - Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti

Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti în domeniul Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei (SCSS-CTI) este o manifestare de tradiţie în cadrul Departamentului Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei, Universitateai Politehnica Timişoara. Prima ediție a SCSS-CTI a avut loc in anul 1995.

SCSS-CTI este un eveniment anual ce se adresează studenților de la ciclurile licență și master din domeniul CTI,care au obținut rezultate interesante în cadrul proiectelor de cercetare-dezvoltare sau a unor concursuri profesionale la care au participat, oferindu-le cadrul si suportul necesar prezentării acestor rezultate. De asemenea, acest eveniment vine şi în ajutorul studenţilor masteranzi, prin oferirea cadrului necesar prezentării unei lucrări de tip articol științific pe tema dizertaţiei, conform Art. 14 din Regulamentul de organizare şi desfăşurare a procesului de învăţământ la ciclul de studii master din UPT.

Începând din 2023, SCSS-CTI este organizată de către Facultatea de Automatică și Calculatoare, impreună cu Centrul de Cercetare in Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei (CCCTI).

Mai multe detalii se pot regăsi aici.