Răzvan-Virgil BOGDAN câștigă Diploma de Excelență ”Inovație în Educație" acodată de Universitatea Politehnica din Timișoara

  Data
December 16th, 2021
gala1

În anul 2021 a avut loc prima ediție a concursului ”Ioan de Sabata” pentru activități educaționale, de predare și tutoriere a studenților în universitatea noastră. În cadrul acestui concurs sunt luate în considerare mai multe aspecte, cum ar fi actualizarea conținuturilor predate prin introducerea de cunoștințe noi, în concordanță cu rezultatele ultimelor cercetări din domeniul predat, introducerea de noi metode și instrumente de predare în activitatea didactică, cu rolul de a crește gradul de atractivitate a conținutului predat și de a facilita învățarea acestuia de către studenți, cât și cooperarea cu mediul privat etc. Premiile sunt stabilite la nivelul facultăților UPT și se acordă un premiu, la nivel de universitate.

În cadrul facultății noastre, premiul I a fost oferit colegului nostru, conf. dr. ing. Răzvan-Virgil BOGDAN, același premiu fiindu-i oferit apoi si de Senatul universității, împreună cu Diploma de Excelență ”Inovație în Educație", în cadrul Galei Premiilor de Excelență pentru anul 2021.

 

                    scmupt                      scmupt