LeethalTeam, Menţiune la Olimpiada Națională de Informatică pentru Studenți, ONIS 2019

  Data
April 12th, 2019
  Autor
LeethalTeam, Honorable Mention

LeethalTeam, o echipă de studenți din anul I, specializarea Calculatoare - limba engleză din cadrul Facultații de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica Timişoara, a obţinut Menţiunea la Olimpiada Națională de Informatică pentru Studenți (ONIS 2019). Desfășurată între 12-14 Aprilie 2019 la Universitatea de Vest din Timișoara, competiția a reunit 37 de reprezentanți ai universităților majore din România.

LeethalTeam, clasată pe poziţia a 5-a, este formată din Alexandru Băbălău, Tamas Szasz și Paul Stiegelbauer, fiind coordonată de către dr. ing. Petru Mihancea.

ONIS are același format de desfășurare ca și prestigiosul concurs internațional ACM International Collegiate Programming Contest, în care o echipă formată din 3 studenți are la dispoziție un singur calculator pentru implementarea soluțiilor la problemele de programare date. În acest an, pentru echipele din Timișoara, rezultatele la ONIS 2019 au contat și ca rezultat pentru faza locală a concursului ACM-ICPC în vederea accederii în următoarea rundă a competiției, și anume ACM-ICPC faza națională. Mai multe detalii se găsesc aici

 

ONIS%202019%20team.jpg